Walk-IN Center Patient Portal Áraink Médiamegjelenéseink
Idopontfoglalás
Időpontfoglalás +36 1 323 7000

Mit tehetünk Önért?

A szív egészsége az élet minden pillanatát meghatározza.

A Wáberer Kardiológiai Centrumot azért hoztuk létre, hogy Önnek a legjobb pillanatokról soha ne kelljen lemondania. Célunk a mindenkori orvosi csúcstechnológia, diagnosztikai eszközök és szaktudás alkalmazása az Ön egészségének megőrzésére, a kockázatok kiszűrésére, probléma esetén pedig legmegfelelőbb, testre szabott kezelések és segítség felkutatására.

A kardiológia a szív- és érrendszeri betegségek felderítésével, megelőzésével és gyógyításával foglalkozik. Szakorvosaink, diagnosztikai szakértőink várják Önt problémák, panaszok esetén:

 • mellkasi fájdalom
 • ritmuszavar érzet
 • gyors szívverés
 • fejfájás
 • gyakori szédülés
 • gyengeség
 • légszomj

Szív- és érrendszeri panaszok nélkül is javasoljuk a rendszeres kardiológiai szűréseket mindenkinek:

 • aki magas vérnyomással él,
 • cukorbeteg,
 • akinek kimutathatóan magas a vérzsír szintje,
 • ha családban szívbetegséget diagnosztizálnak,
 • aki dohányzik

az Ön hosszú távú egészségét legjobban szolgáló megoldások

A Wáberer Kardiológiai Centrumban Magyarország legmodernebb vizsgálati módszereivel, diagnosztikai berendezéseivel, felkészült laboratóriummal és elkötelezett, magasan kvalifikált szakorvosokkal várjuk. A feltárt problémák, káros irányba tartó folyamatok alapján kidolgozzuk az Ön hosszú távú egészségét legjobban szolgáló megoldásokat. Szükség esetén kezelések, gyógyszerek és beavatkozások alkalmazásának megtervezésével rajzoljuk fel a gyógyuláshoz vezető leghatékonyabb útvonalat.

vizsgálati időpont 24 órán belül

A Wáberer Kardiológiai Centrumban házon belül végezzük el az Ön számára a nélkülözhetetlen laborvizsgálatokat és EKG ellenőrzéseket. Klinikánkon minden esetben igyekszünk 24 órán belül vizsgálati időpontot biztosítani. Nem kell más intézménybe fáradnia angiográfiás CT-, MR- vagy szívultrahang vizsgálatok miatt sem.

Igényeinek megfelelően választhat kardiológiai szűrőcsomagjaink közül. A különleges, átlagos klinikai gyakorlatban nem megfelelő súllyal kezelt kardiológiai, szakorvosi figyelmet igénylő élethelyzetekre, állapotokra specializált szakambulanciákat hoztunk létre. Így Ön mindig megkülönböztetett figyelemre számíthat.

Mellkasi fájdalom ambulancia A hirtelen jelentkező mellkasi fájdalom okainak megállapítására, koszorúér betegség kizárására vagy azonnali kivizsgálására.
Ritmuszavar ambulancia Szívritmuszavarok és panaszok azonosítására.
Pacemaker ambulancia Azoknak, akiknek szívritmus-szabályozóra van szükségük vagy már azzal élnek.
Sportkardiológiai ambulancia Aktív sportolók vagy sportolást, újrakezdést tervezők kardiológiai kockázatszűrésére.
Terhesség kardiológiai ambulancia Keringési és szívproblémákkal élő nőknek, akik gyermekvállalást terveznek.
Felnőtt veleszületett szívbetegségek Örökölt vagy veleszületett problémák esetén, a panaszmentesség fenntartásához, különleges panaszok kezeléséhez, és fontos életvezetési döntések miatti kockázatelemzéshez.
Gyermekkardiológia A gyermek kardiológia szakrendelésen a veleszületett szívfejlődési zavarok és a szerzett szívbetegségek diagnosztizálása és kezelése történik. A gyermekeket újszülött kortól 18 éves korig látjuk el.

Foglaljon időpontot most!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ne maradjon le aktuális ajánlatainkról, informálódjon a legújabb szolgáltatásokról!